Gegrilde spiesjes met ananas, garnalen en champignons – recepten om te grillen

Gegrilde spiesjes met ananas

Gegrilde spiesjes met ananas, garnalen en champignons zijn een streling voor het gehemelte. Deze verfijnde gegrilde spiesjes zijn snel bereid en zijn de perfecte fingerfood.

Beoordeel dit recept a.u.b.

5 sterren uit 5 stemmen

Ingrediënten

  • 100 g garnalen
  • 100 g calamares
  • 10 champignonkoppen
  • ananasstukjes, naar smaak
  • 1 teentje knoflook
  • zout, naar smaak
  • peper, naar smaak
  • olie, naar smaak
  • rode pepers , zoet
  • peterselie, naar smaak

Instructies

  • Meng de knoflook- en oliemarinade van geperste knoflook, zout, peper, zoete paprika, peterselie en olie.
  • Plaats de garnalen, calamares en champignons in de knoflook- en oliemarinade.
  • Snijd de ananas in hapklare stukjes.
  • Garnalen afwisselend de ananasstukjes aan de spies trekken.
  • Spies de calamares afwisselend met de champignons.
  • Houd de spiesen ongeveer 10-15 minuten boven de grill en gril ze gaar.
  • Keukengerei

    • Knoflookpers
    • Bowl
    • Lepel
    • Spiesjes
    • Grill

    Nieuwste recepten