Vegan chia pudding met aardbeien en amandelen

Vegan chia pudding met aardbeien en amandelen

De eenvoudig gemaakte vegan chiapudding met aardbeien, amandelen en amandelmelk is perfect voor tussendoor. Slechts 5 ingrediënten – meer heb je niet nodig voor een fruitige, romige en gezonde chiapudding. Of het nu als heerlijk dessert of als tussendoortje is – de heerlijke pudding overtuigt over de hele linie.

Beoordeel dit recept a.u.b.

5 sterren uit 5 stemmen

Ingrediënten

  • 5 el chiazaad
  • 2 el gemalen amandelen
  • 300 ml amandelmelk
  • vanille-extract, optioneel
  • 1 el ahornsiroop
  • 80-100 g aardbeien

Instructies

  1. Doe de chiazaadjes in een kom en meng met de ahornsiroop, amandelen en amandelmelk.
  2. Smaak eventueel op met vanille-extract.
  3. Schiet de chiamassa in dessertglazen.
  4. Laat het op kamertemperatuur staan gedurende 10 minuten.
  5. Vul vervolgens de glazen voor 2 – Plaats in de koelkast gedurende 3 uur.
  6. Spoel de aardbeien, verwijder het groen.
  7. Neem of kwartalen, afhankelijk van de grootte van de bessen.
  8. Neem de chiapudding uit de koelkast en garneer met de aardbeien.

Keukengerei

  • kom
  • dessertglazen
  • lepel
  • mes
  • snijplank

Nieuwste recepten